Noëlle Dorenbos – founder RUIK

‘Hoe bereik je de media en hoe vertel je je verhaal? Dat is samen met Marijke heel erg goed gelukt. Ze heeft samen met ons een campagneplan gemaakt met als resultaat ons verhaal dat viral ging in de landelijke media, zowel online als offline.

Ze heeft ook geholpen met het schrijven van de teksten van onze website en de teksten van onze verpakking. Marijke is een fantastische coach en een creatief brein.

Ze is scherp, lief, betrokken, eerlijk, intelligent: een vakvrouw. Ze zet zich volledig in als je met haar samenwerkt. Schakelt snel en is direct. Ze weet wat de grote commercie wil horen, interessant en deelbaar vindt. Ze weet van een idee in nog geen uur een presenteerbaar verhaal te maken waar iedereen naar wil luisteren.’

 

Lambert Zwiers – VNO NCW

Niet alleen wij, maar ook onze leden, hebben zeer positief gereageerd op de presentatie van Marijke Roskam tijdens ons VNO-NCW Noord Ondernemersgala en ons Prinsjesdagdiner. Haar voorbereiding op beide avonden was uitstekend, maar ook haar input voorafgaand aan deze bijeenkomsten was zeer waardevol. Tijdens beide avonden heeft ze de regie strak in de hand en draagt daarmee de avond, zonder het middelpunt te zijn. Ze verdeelt de aandacht onder de gasten en het publiek en is scherp en kritisch als dat nodig is.’

Isabel Kleijne – Rabobank Utrecht

Wat is Marijke een goede dagvoorzitter! Scherp, intelligent, bevlogen, respectvol en met een vleugje humor. Een mooi combinatie en de ingrediënten die wij een in dagvoorzitter zoeken. Kortom ik ben erg blij.  Zowel over de avond zelf als over de voorbereidingen.

Serge Hollander – VVD

Marijke bereidt zich uitgebreid voor op de training die ze geeft. Daarnaast beschikt ze over veel parate kennis en ervaring. Ze weet op een ongedwongen manier haar doelen te bereiken en laat daarbij de klant altijd in zijn/ haar waarde. Dat betekent niet dat ze niet kritisch is of dat een training vrijblijvend is. Na de training gaf iedere deelnemer aan dat de training effect heeft gehad, verandering in gang heeft gezet. Ik huur Marijke dan ook graag weer op korte termijn in.

Tessa Maas – KNB

Tijdens het KNB-jaarcongres heeft Marijke laten zien dat ze een stevige dagvoorzitter is die mensen in hun waarde laat. Haar gedegen voorbereiding op het congresthema en betrokkenheid bij de invulling zijn bijzonder te noemen.

Maureen Channoo – Inspectie van het Onderwijs

Marijke was dagvoorzitter op het congres De Staat van het Onderwijs. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering hadden we hier met een professional te maken. Marijke nam met veel interesse de inhoudelijke informatie tot zich, las zich goed in, dacht graag mee over de inrichting en invulling van het congres, was zeer toegankelijk en bereidde zich uitstekend voor. Ook toen relevante informatie en embargo stukken last minute werden aangeleverd, wist Marijke hier op een goede manier mee om te gaan. Kenmerkend zijn haar gedrevenheid, hart voor het onderwijs en improvisatievermogen.

Olaf Hoedemaker – WVDB Adviseurs Accounts

Marijke oogt weliswaar frêle en liefjes maar schijn bedriegt. Ze staat meer dan haar mannetje. Ik heb haar nu in verschillende hoedanigheden het podium mogen geven bij diverse doelgroepen en het is altijd een plezier om weer te constateren dat ze de touwtjes strak in handen heeft. Op een prettige manier weet ze tot de kern van zaken door te dringen. Mede door haar jarenlange radio-ervaring staat ze nooit met een mond vol tanden en is ze ongeloofelijk adrem.

Caroline van Reenen – DGA Hoezo?!

Marijke is great to work with. A witty, cordial and cheerful person. She is very detail oriented, but also keeps focus on the main target. Gets great scores as chairman at conferences.

Jant van Dijk – Congresbureau Friesland

Creatief en meedenkend in het voortraject, tot in de puntjes voorbereid op het congres, een vlotte sprankelende presentatie op het podium, adrem en snel schakelend, heerlijke humor, een tijger in tijdbewaking, altijd een fijne klik met de zaal door vanuit haar puurheid te handelen en door haar hoog niveau van professionalisme voor ons een feest om mee te werken.

Annetta de Vries – TVM

 

Marijke is al enkele jaren onze dagvoorzitter/host bij ledenbijeenkomsten van TVM verzekeringen. Waarom? Ze is bevlogen, goed op vakinhoud, en ze weet op professionele én plezierige wijze het beste in tafelgasten naar boven te halen. Dat resulteert in boeiende gesprekken en dialogen, waardevol voor het aanwezige publiek.