Coaching

599658430_1280x720

Wat hebben de bestuursvoorzitter van een Big Four-kantoor, een directeur van een energiebedrijf en een pitchende starter met elkaar gemeen? Ze vinden het allemaal lastig om zichzelf te blijven tijdens een interview of presentatie. Regelmatig word ik gevraagd om bestuurders of volledige teams te trainen in het succesvol delen van hun boodschap.

Krijg je dan trucs aangeleerd? Juist niet! In deze tijd is authentiek en eerlijk zijn een must. Een glad praatje en het ontwijken van vragen is enorm ouderwets. Ik leer je vanuit je eigen drive en ambitie te vertellen, moeilijke vaktermen uit te leggen, energiek en ontspannen te blijven en nooit verrast te worden.

Fracties in de lokale politiek hebben mij meerdere malen ingehuurd om nieuwe raadsleden te trainen op het vertellen van hun verhaal en een ontspannen omgang met de media.

Af en toe schakelen beginnende teams ook mijn hulp in. Als constructieve en kritische vragensteller kijg ik in een ontspannen sfeer alles eerlijk boven tafel en realiseer ik begrip en energie tussen (nieuwe) collega’s.

Reviews over mijn coaching op LinkedIn