Marijke is dagvoorzitter / presentator van congressen die wél scherp en energiek zijn. Ze bevraagt kritisch, het liefst over (sociale) innovatie, ondernemerschap, marketing, de arbeidsmarkt, economie, zorg en politiek. Ze zet deelnemers op scherp en weet met ontzettend veel kennis, humor en energie elke sessie tot een succes te maken. In 2016 én 2017 was ze de meest geboekte dagvoorzitter van het Sprekershuys.

Ze is de station voice van BNR en werkte daar als presentator (BNR Eyeopeners, Zaken doen Met, BNR Darwin). Nog steeds presenteert ze voor FD Networks en wordt ze door het hele land gevraagd vanwege haar gedegen voorbereiding, kennis en ontspannen stijl.

Als dagvoorzitter denkt Marijke mee over de inhoud, verschillende gespreksvormen en optimale interactie met de deelnemers. Brainwaves met de zaal, wordclouds, prioriteren, vragen stellen en stemmen via Mentimeter, bijzondere verrassingen tijdens het plenaire programma…alles is mogelijk. Zijn sprekers of uw medewerkers gespannen voor hun onderdeel? Marijke neemt ruim de tijd om hen te trainen, zodat ze een boeiende presentatie neerzetten.

Benieuwd naar wat anderen zeggen? Lees hier de reviews.

Wil je weten waar Marijke in 2018 zoal te vinden is? Neem een kijkje in de agenda.

Bekijk hier een selectie van interviews en webinars.