Dagvoorzitter

Zoek je een dagvoorzitter van congressen die wél scherp en energiek is?

Al 15 jaar denk ik kritisch en constructief mee over succesvolle bijeenkomsten en strategische sessies. Als generalist ben ik op de hoogte van ieder onderwerp, het liefst werk ik aan (sociale) innovatie, ondernemerschap, landbouw, marketing, de arbeidsmarkt, economie, zorg en politiek. Ik zet deelnemers op scherp en weet met ontzettend veel kennis, humor en energie elke sessie tot een succes te maken. In 2016 én 2017 was ik de meest geboekte dagvoorzitter van het Sprekershuys.

Herkenbare stem? Dat kan. Ik was station voice van BNR en werkte daar als presentator (BNR Eyeopeners, Zaken doen Met, BNR Darwin). Wekelijks word ik door het hele land gevraagd vanwege mijn gedegen voorbereiding, kennis en ontspannen stijl.

Als dagvoorzitter denk ik mee over de inhoud, verschillende gespreksvormen en optimale interactie met de deelnemers. Ook de communicatie voor en na je event is enorm belangrijk voor blijvende betrokkenheid en actie achteraf. Brainwaves met de zaal, wordclouds, prioriteren, vragen stellen en stemmen via Mentimeter, bijzondere verrassingen tijdens het plenaire programma…alles is mogelijk. Zijn sprekers of je collega’s gespannen voor hun onderdeel? Ik neem ruim de tijd om hen te trainen, zodat ze een boeiende presentatie neerzetten.

Benieuwd naar wat anderen zeggen? Lees hier de reviews.

Bekijk hier een selectie van interviews en webinars.