Van kantoortuin naar thuisjungle : een webinar van 30 minuten voor meer positiviteit en productiviteit

Live webinar
25 maart 20.00 – 20.30 uur
30 minuten | 4 experts | Q & A | https://vimeo.com/400588599

Never waste a good crisis! Maar hoe kom je de dagen goed door tot 1 juni? Maak goed werk van online thuiswerken, met je collega’s, partner en /of kinderen. Van onze 4 experts vanuit psychologie, ondernemerschap, digitaal werken en onderwijs krijg je in een half uur alle tips om je werk én BV Thuisfront goed te organiseren, de lol er in te houden en mentaal fit te blijven.

Irma van Steijn – psychologe, seksuologe en ondernemer Maarsing & van Steijn

Hoe houd je het thuis romantisch en vrolijk als je zo op elkaars lip zit en vecht om de werkkamer? Op welke manieren kun je de relatie met collega’s online toch diepgang geven? Hoe ga je om met angsten en onzekerheden in deze tijden? ‘We gaan een experiment doen.’ Wie in therapie is geweest bij Irma van Steijn heeft het haar ongetwijfeld wel eens horen zeggen. Een sessie met de 53-jarige psycholoog en seksuoloog vraagt lef om nieuw gedrag uit te proberen. Irma geeft een mini-college psychologie en concrete tips voor meer verbinding en positiviteit. 

Alle organisaties en teams die Gerard Duursma inhuren, hebben dezelfde conclusie: we spraken wel over elkaar en over klanten, maar niet mét elkaar en mét klanten. En dus vertelden we een inwisselbaar verhaal. Openheid, menselijkheid en verbondenheid zijn de nieuwe factoren waarop werkgevers en werknemers beoordeeld worden. Juist in deze digitale tijd kun je jezelf en je organisatie opnieuw uitvinden. Gerard geeft nieuwe energie en advies.

Trudie Timmerman, CEO LED Factory – bestuurslid MKB Noord-Nederland

Trudie Timmerman zag in de beginweken van Corona al haar containers met verlichting in China blijven steken. Nu werken alle medewerkers thuis, heeft ze nieuwe orders en nieuwe inzichten in internationaal ondernemen en de aanpak van anderen. Wat ziet zij bij andere ondernemers in het Noorden en welke adviezen heeft ze? Leer meer over veerkracht, online communiceren met collega’s, het hoofd koel houden en andere praktische adviezen van Trudie.

Daisy Smit – directeur basisonderwijs Roobol

Hoe kun je kinderen zo goed mogelijk begeleiden in hun ontwikkeling, manier van leren en ontspannen? En hoe doe je dat in een thuissituatie met werkende ouders? Daisy Smit is schoolleider 3.0 en vertelt hoe haar collega’s online onderwijs inrichten, wat ouders kunnen doen en hoe je het speels en gezellig houdt met je mini-kantoorgenoten thuis.

Marijke Roskam, moderator en dagvoorzitter

Het webinar wordt georganiseerd door :

MHB AV, deze technische partij zorgt voor de beste verbindingen en beeld en geluid.

Marijke Roskam, moderator en (digitale) dagvoorzitter.

WTC Leeuwarden, normaliter dé fysieke plek voor ondernemend en organiserend Nederland om bijeenkomsten te houden. Zij vormen hospitality nu om naar een tijdelijke webinarstudio op hun congreslocatie. Corona-proof, want alles digitaal of op minstens 2 meter afstand.