Wat ga je zeggen?

Hoe kom je sterk, helder en inspirerend over? Wat is de kernboodschap van je bedrijf of organisatie? Als communicatiecoach train ik niet alleen directeuren bij overnames en nieuwe teams in het formuleren van hun missie, maar ook starters met hun plannen.

Kiki Bakker is één van hen, dit is haar reactie op onze sessie van 1,5 uur.

‘Marijke kijkt met een nuchtere blik naar je bedrijfsplannen en -uitingen. Ze geeft op persoonlijke manier zakelijk advies. Ik was verrast door haar openheid en haar zeer gedegen voorbereiding. Ze is heel direct, soms confronterend, maar altijd opbouwend en meedenkend met waar jij naar toe wilt. Dank Marijke, ik heb veel aan je tips en adviezen gehad.’

Voor alle organisaties is er een passende vorm. 1,5 uur om je kernboodschap te definiëren en deze goed in te zetten voor je social media en zakelijke gesprekken. Een sessie op afroep als er ontwikkelingen zijn in je organisatie of een dagdeel om een heel team op scherp te zetten. Onder andere EY, Eneco, Seastarters en DEPT gingen je voor. Mail maartje@marijkeroskam.nl om binnen een paar dagen aan tafel te zitten.