I did it…

Mumbai, Dubai, Boston…23 april puilde mijn tas uit van de internationale visitekaartjes. Als moderator van het WTC General Assembly was het geweldig om te zien hoe de wereld zich had verzameld in Leeuwarden.

Henk Ovink – The Water Guy, volgens Obama – zette iedereen op scherp met een urgent verhaal over samenwerken, Aalt Dijkhuizen lichtte uit hoe ontzettend productief we kunnen zijn met onze agrarische sector en Iris Kroes liet samen met het NHL Stenden Koor zien waarom Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa is geworden. Alle USP’s van het Noorden kwamen tijdens de goed voorbereide interviews voorbij, van healthy aging tot aan circulaire economie.

Het zijn thema’s die me bezig houden, dus het congres was een goede aanleiding om toch eens een geheel congres in het Engels te doen. Als perfectionist altijd een challenge, want geen enkele Brit mag zich ergeren. Dat is goed gelukt, onder andere door de inspirerende coaching van Buffi Duberman. Ben je niet helemaal tevreden over je grammatica, uitspraak of vocabulaire? Bel Buffi, ze brengt je van een zeven naar een tien. En, ze heeft de beste posts over sporten, mediteren en elke dag het beste uit jezelf en de dag halen. Have fun!

Gepubliceerd door